MIA HUDOLETNJAK: Počeli smo prikupljati potpise građana u svrhu pravičnog suđenja Matku Klariću na drugostupanjskom Sudu u Zagrebu

3913

Administratorica Facebook grupe podrške policajcu Matku Klariću pokrenula je inicijativu skupljanja potpisa građana u svrhu pravičnog suđenja na drugostupanjskom Sudu u Zagrebu.

– Željela bih se zahvaliti u svoje ime, u ime obitelji Klarić, Tušek i Kolak na svesrdnoj podršci građana koji su nas podržali i koji nas podržavaju svakodnevno u Grupi. To nam daje vjetar u leđa da se nastavimo boriti za pravdu i za istinu koja na kraju uvijek pobijedi. Hvala svima. Stvarno nismo očekivali da će podrška doći iz cijele Hrvatske i dijaspore te da ćemo u tako kratkom roku brojiti skoro 3000 članova, kazala je administratorica Facebook grupe za podršku Matku Klariću, Mia Hudoletnjak, za Dubrovnik INsider.

Mia Hudoletnjak

U nastavku prenosimo objavu o prikupljanju potpisa građana u svrhu pravičnog suđenja Matku Klariću na drugostupanjskom Sudu u Zagrebu.

“Poštovani građani,

kao administratorica “Grupe za podršku Matku Klariću” obavještavam vas da smo od danas počeli prikupljati potpise građana u svrhu pravičnog suđenja Matku Klariću na drugostupanjskom Sudu u Zagrebu. Potpisi će se skupljati od Konavala pa sve do Pelješca, Metkovića i Ploča. Na ovim lokacijama je moguće doći potpisati:

KONAVLE

1.FRIZERSKI SALON DIJANA (na Grudi): četvrtak i subota 9-14 sati petak 14-19 sati

2.FRIZERSKI SALON DIJANA 2(Cavtat,ulica Tiha) četvrtak i subota 8-14 sati petak 13-19 sati

3.MIRELA NAILS SALON(Cavtat,ulica Tiha) četvratak 14-19 sati petak i subota 9-14 sati

4.PEKARA PECO (Zvekovica,odgovorna osoba JOZO SCHMUCH) četvrtak,petak,subota i nedjelja 10-18 sati ( dolazi i na kućne adrese ako netko iz Konavala nije u mogućnosti doći, kontaktirati na 0923474582 )

HVALA UNAPRIJED KONAVLIMA

ŽUPA DUBROVAČKA

UDRUGA BRANITELJA U SREBRENOM (preko puta hotela Sheraton) Petak,subota i nedjelja 10-18 sati

HVALA UNAPRIJED ŽUPI

DUBROVNIK

1.STARI GRAD (Restićeva ulica iza katedrale,apartman gdina.Vinka Previšića) subota i nedjelja 12-18 sati

2.GRUŽ-DEMOS-knjigovodstveni servis(duhanska baza, bivša Splitska banka stražnji ulaz 1.kat,na vratima piše “Demos” ) četvrtak i ponedjeljak 10-16 sati

3.SUSTJEPAN (kućica mjesne zajednice na igralištu) subota i nedjelja 10-18 sati

HVALA UNAPRIJED GRADU

DUBROVAČKO PRIMORJE

SELO PODGORA (obiteljska kuća Miho Đanović-poštar) subota i nedjelja 11-17 sati

HVALA UNAPRIJED PRIMORJU

PELJEŠAC

KUĆA LIDIJE LAHALO BELANOVIĆI-PUTNIKOVIĆ petak,subota i nedjelja 10-17 sati

HVALA UNAPRIJED PELJEŠCU

Ploče, Metković, Opuzen, molim kontaktirati mene na broj mobitela 099 22 09 990 da se dogovorimo oko potpisa jer ću na tom dijelu biti u ponedjeljak. Također, oni koji su u samoizolaciji, ili nepokretni kontaktirati mene na navedeni broj pa će netko od nas doći na Vašu adresu. Molimo Vas da ne unosite redne brojeve na liste te da se u prostorima za sakupljanje potpisa držite epidemioloških mjera Stožera RH.

S poštovanjem, Mia Hudoletnjak “

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *