Ministrica Gabrijela Žalac pokušala objasniti zašto nema važeću vozačku dozvolu

551

MINISTRICA regionalnog razvoja Gabrijela Žalac u subotu ujutro sudjelovala je u prometnoj nesreći u kojoj je teško ozlijeđena djevojčica.

Nakon predizbornog derneka u Lici u petak navečer, ministrica Žalac vratila se kući u Vinkovce. U subotu oko deset sati ujutro autom je nedaleko od svoje kuće u Vinkovcima naletjela na curicu koja je s teškim ozljedama prvo završila u vinkovačkoj, a onda je prevezena u osječku bolnicu.

“Do prometne nesreće je došlo kada je 10-godišnje dijete neoprezno pretrčavalo kolnik u trenutku kada se kolnikom kretalo osobno vozilo te je došlo do udara vozila u dijete.

U Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima utvrđeno je kako je dijete teže ozlijeđeno te je prevezeno u KBC Osijek radi daljnjeg liječenja”, stoji u policijskom priopćenju.

Ministrica vozila bez valjane vozačke dozvole

Policija je popodne, nakon što je završen očevid, priopćila da je ministrica autom upravljala bez važeće vozačke dozvole. Kazali su i kako je alkotestirana nakon nesreće te da nije bila pod utjecajem alkohola.

Ministrica je u subotu poslijepodne posjetila djevojčicu u bolnici, ali je izbjegla novinare.

Pokušala objasniti zašto nije imala vozačku

U subotu kasno navečer oglasila se putem svog Facebooka.

Kazala je kako je posjetila djevojčicu u bolnici, zahvalila Bogu i priznala da joj je istekla vozačka dozvola. No, zanimljivo, Žalac nije otkrila kad joj je točno istekla vozačka dozvola, već je samo kazala kako je nije produljila.

index.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *