Miss Fashion Tv Croatia: Pobjednica je naša Župka, Zrinka Ćorić!

262

Kako smo već pisali, Fashion Tv Model Awards je svjetski izbor modela koji se održava već punih petnaest godina. Nositelj licence izbora Miss Fashion Tv za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Srbiju je Abc Models Mgmt International.Dubrovački Coral Beach je sinoć bio domaćin izbora Miss Fashion Tv u Hrvatskoj, gdje se izabrala hrvatska predstavnica koja će našu zemlju predstavljati na svjetskom izboru Fashion TV Model Awards na CIpru početkom listopada.

Naši sugrađani, kao i njihovi gosti mogli su uživati u zalasku sunca, modnu reviju i DJ, Eric D Clarka. Između lijepih i mladih djevojaka iz svih krajeva Hrvatske, žiri nije imao lak zadatak, odabrati onu najljepšu. Dodijeljena je lenta Coral Beach Cluba, ona za prvu i drugu pratilju, a pobijedila je naša Župka Zrinka Ćorić!

Nakon pobjede, porazgovarali smo sa uzbuđenom i lijepom sedamnaestogodišnjakinjom.

“Idem u srednju medicinsku školu i ovo je prvi izbor ljepote na koji sam se prijavila ikad! Nikad prije nisam nosila reviju, niti išta slično. Nisam ovo očekivala, navijala sam za prijateljicu, koja je moja prva pratilja (Lana Gržetić, op.a.) ali se nadam kako ćemo sve zajedno na Cipar. Dat ću sve od sebe da predstavim Hrvatsku u najboljem svjetlu!”

Čestitamo našoj Zrinki i želimo našim curama uspjeh na daljnjem natjecanju.


Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *