Mogućnosti obrazovanja u inozemstvu privukle zainteresirane učenike i studente

296

Besplatne prezentacije IntegralEdu savjetodavne agencije o mogućnostima obrazovanja i usavršavanja u inozemstvu, o preddiplomskim i diplomskim studijima u inozemstvu, jezičnim tečajevima u inozemstvu i privatnim srednjim školama, održale su se 3. travnja u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

 

IntegralEdu, ima više od 25 godina iskustva u ovom poslu, a već pet godina rade i u Hrvatskoj, tako što pružaju besplatnu pomoć pri upisu do pet studija na njihovim partnerskim sveučilištima. Ono što nude su: testovi profesionalne orijentacije, studij u inozemstvu, ljetni jezični kampovi, work&travel program, IELTS pripremni tečajevi.

 

IntegralEdu surađuje sa sveučilištima u Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Danskoj, Švedskoj, Švicarskoj, Italiji i Španjolskoj. Potrebni dokumenti za prijavu na neka od sveučilišta su osobna iskaznica ili putovnica, motivacijsko pismo, svjedodžbe iz srednje škole ili prijepis ocjena s preddiplomskog studija, preporuka profesora, životopis, certifikat znanja jezika.

Stručni tim iz agencije IntegralEdu zatim dava smjernice za potrebnu dokumentaciju, prati prijave rokova, komunicira sa sveučilištima, pregledava motivacijsko pismo i dokumentaciju te vrši orijentaciju prije odlaska.

 

Ovom prilikom predstavnik QA Higher Educationa Lars Kascha predstavio je studijske programe vodećih britanskih sveučilišta: Southampton Solent University, Roehampton University, Middlesex University, Ulster University i Northumbria University na kojima se može studirati više od različitih studijskih smjerova.

 

Od ulaska Hrvatske u Europsku uniju 2013. godine, svijet studiranja na engleskom jeziku u zemljama Europske unije, hrvatskim je učenicima i studentima puno bliži, a prilika je sve više.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *