Moje ime je Mirela, moja dijagnoza je karcinom dojke. Moj život je četveromjesečna Nika

6177
Moje ime je Mirela, moja dijagnoza je karcinom dojke i aksile, odnosno limfnih čvorova., počela je tako svoju priču mlada majka, Korčulanka Mirela Šolić.
Terapija koje čeka Mirelu nakon kemoterapije jest endokrina terapija, supresija funkcije jajnika LHRH agonistom goserelinom uz primjenu inhibitora aromataze. Čeka je naravno i rentgen, magnetna rezonanca, CT,MSCT toraksa, abdomena, zdjelice, scintigrafija kostiju i dva operativna zahvata. Fizikalne i drenaže trebale bi trajati oko godinu dana.
“To je moje ime i moja dijagnoza, ali moja priča je Nika, moja snaga i želja. I Nikin otac koji je glas ohrabrenja i veliki oslonac”, napisala je ova tridesetdevetogodišnjakinja.
Nika je, naravno, Mirelina djevojčica, palčić, rođena je 07. rujna 2020. iako je termin bio mjesec i pol kasnije, kazala je ova hrabra mama za naš portal.
-Imam iza sebe već dvije operacije, puno pretraga i zbog bebe, a dok sam primala kemoterapije, iako je bilo teško, ona mi je pomogla da izdržim.
Ova mlada obitelj traži vašu pomoć i kako kažu, svaka je pomoć više nego dobrodošla. Nije im kažu, lako tražiti, ali bi im puno značilo.
Samo oni koji su prošli ili prolaze bolest u obitelji znaju koliko to košta. A mi se svi odrecimo samo jedne kave, soka i pružimo Mireli nadu u bolje sutra.
MIRELA ŠOLIĆ
IBAN: HR6523400093211923393 (PBZ)

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *