MOST predao potpise: Očekujemo ulazak u drugi krug

897

MOST Dubrovnik predao je jutros potpise podrške građana za kandidaturu za gradonačelnika Grada Dubrovnika Mara Kristića i zamjenika Tonćija Skvrce.

-Već u prva tri dana smo prikupili dovoljan broj potpisa za kandidaturu, međutim ostali smo na ulicama grada jer nam je stalo do toga što misle naši sugrađani. Kad smo prikupili dvostruko više od potrebnog, stali smo i predali potpise danas. Čuli smo ovih dana od naših sugrađana i kritike i sugestije, ideje i kako učiniti Grad boljim. Na valu tog optimizma očekujem kako ćemo kolega Skvrce i ja biti oni koji će biti u drugom krugu, kazao je za medije Kristić.

Kristić je dodao kako su prvi predstavili svoj program, prije više od mjesec dana te kako su sada dobili priliku predstaviti pojedine dijelove programa.

-Moj dojam je da se ljudima to sviđa i da cijene tu ozbiljnost. Siguran sam da ću ući u drugi krug, dodao je.

-Zadovoljni smo brojem i pogotovo reakcijama naših sugrađana. Imamo još dosta aktivnosti u planu, nadam se kako ćemo temeljem našeg rada i truda imati i dobre rezultate. Smatram da imamo dobar program, apsolutno drugačiji od drugih političkih stranaka na području Grada Dubrovnika, rekao je

Na pitanje koga vidi osim Mostovaca u drugom krugu, Skvrce je kazao:

-Teško je to sada reći jer je velika gužva na našem političkom prostoru, međutim mi ćemo napraviti sve da uđemo u drugi krug. Sve su političke opcije apsolutno relevantne.

 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *