Na humanitarni Zumbathon® stižu instruktori i vježbači iz Ljubuškog, Vrgorca, Makarske, Ploča, Cavtata i Dubrovnika

149

Zumba Fortuna Dubrovnik organizira humanitarni Zumbathon na Stradunu, a njihovo priopćenje za javnost vam prenosimo u cijelosti:

29.09.2018. u subotu održat će se veliki humanitarni Zumbathon® u svim većim gradovima Hrvatske. Zagreb,Pula,Vinkovci i Split ,sa istim ciljem,pomoći potrebitima.

Dubrovnik se pridružuje !

U organizaciji Plesno rekreativne udruge „FORTUNA“ Dubrovnik na Stradunu ,sa početkom u 17:00 h, očekuju Vas Zumba® instruktori i vježbači iz Ljubuškog, Vrgorca, Makarske ,Ploča, Cavtata i Dubrovnika.

Sav humanitarni prihod od Zumbathona® ide Caritasu Dubrovačke biskupije za – Projekt “POSUDIONICA MEDICINSKIH POMAGALA “- za nabavku električnog bolesničkog kreveta.

“Posudionica medicinskih pomagala” jedan je od značajnijih projekata Caritasa Dubrovačke biskupije koji za cilj ima pomoći obiteljima koji se trude svojim bolesnicima ili starijim osobama olakšati patnje i teškoće s kojima se nose.

Uz petu obljetnicu pokretanja Posudionice,zaplesat ćemo za one koji to ne mogu ,te pomoći kako bi se lista čekanja na dobivanje pomagala smanjila.

Zumbathon® je zaštićeno ime eventa od strane Zumba® fitness kompanije, proširena verzija Zumba® fitness treninga, s više gostujućih instruktora i vježbača, a humanitarnog karaktera.
Zumba® fitness je već niz godina globalni fitness hit, jer objedinjuje fitness i ples, lako je za naučiti i još lakše za pratiti,a sve to se izvodi na super popularnu zabavnu glazbu. Povezuje ljude na globalnoj razini preko glazbe i tjelovježbe,a ovim zumbathonom i humanitarno.

Mi to možemo !

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *