Na redu je jubilarni 5. Adventski M`tlaren

221

M`tlaren ekipa vas poziva:

Advent je tradicionalno doba darivanja, slavlja, zabave i dobrog raspoloženja, a za ekipu M`tlarena ima i poseban značaj. Već tradicionalno, prije kalendarskih blagdana, u Lazaretima obilježavamo i posebnu obljetnicu nastanka M`tlaren projekta. Na redu je jubilarni 5. Adventski M`tlaren, ili ti ga 4. rođendan a. Za dobru proslavu dostojnu rođendana već po običaju mjesto iza pulta prepuštamo našim pomno biranim gostima, da se i mi možemo opustit i zabavit kako treba 🙂
Velika nam je čast predstaviti glavnog gosta Lemona, ikonu hrvatskog undergrounda koja neumorno djeluje na sceni preko 20 godina. Malo iskusniji rejveri pamte njegove legendarne maratonske setove pod pseudonimom Crazy Lemon, a oni malo mlađi ga znaju pod nazivom Lemon Inc.
Od bogate biografije svakako treba istaknuti njegove nastupe kao resident DJ legendarnog slovenskog kluba Ambasada Gavioli, ali i njegov najveći uspijeh, pokretanje Balance klubskog projekta, kroz koji je organizirao i promovirao mnoštvo festivala i partya na kojima su nastupala neka od najvećih imena elektronske glazbe ( Richie Hawtin, John Digweed, Dubfire, Carl Cox, Marco Carola i mnogi drugi ).
Podršku za pultom će mu pružiti Toni Montana, naš omiljeni gost i mladi neumski DJ u usponu, te već dobro poznati lokalni underground DJ Matt Butt.

Pozivamo vas da skupa s nama, u petak 13.12 proslavite rođendan našeg omiljenog underground kolektiva uz garantiranu zabavu i vrhunsku muziku, koja se ne gasi već 4 godine.

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *