Načelnik Lasić i predsjednik Općinskog vijeća Simović obišli radove u Zračnoj luci

363

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić i predsjednik Općinskog vijeća Ivo Simović obišli su danas radove u Zračnoj luci Dubrovniku u pratnji direktora Frana Luetića, direktora tehnike i inžinjeringa Tomislava Macana te direktora Strabaga Marka Milardovića.

Načelnik Lasić čestitao je direktoru Luetiću na uspješnoj provedbi radova na najvažnijem gospodarskom subjektu ne samo u Konavlima nego i cijeloj županiji.
”Općina daje svoju punu potporu radovima jer je svjesna njihovog značaja za razvoj ovog kraja. Na sastanku smo razgovarali i sa izvođačem radova o tome da se poštuju stavovi i želje stanovnika Čilipa i Močića, a izvijestio sam ih o želji da se napravi nogostup od Čilipa do Zvekovice. Zatražili smo njihovu pomoć u tom projektu jer će se time dati nova vrijednost Zračnoj luci i okolnim mjestima. Očekujemo i da će se mještani moći priključiti na kanalizacijsku mrežu koja je trenutno u izgradnji”, rekao je načelnik Lasić te dodao kako su stanovnici Konavala pokazali veliko strpljenje u tijeku izvođenja radova.
”Imenovna je i jedna radna skupina sastavljena od predstavnika mještana, Općine i Zračne luke koja će koordinirati eventualne potrebe mještana okolnih mjesta, pogotovo kada je riječ je bučnijim radovima poput miniranja”, rekao je načelnik Lasić.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *