NAGRADNA IGRA: Osvojite ulaznice za koncert Vojka Vrućine i Grše u kampu Solitudo!

486
Vojko Vrućina, dobitnik tri Porina 2019, za album godine, spot godine i klupski album godine održava koncerte diljem regije, pa tako dolazi i na našu pozornicu. Svojim otrovnim humorom postao je miljenik svih generacija, pa tako i onih najmlađih, pa izdaje za njih slikovnice. “Satra san se, ne mogu više” kaže na zadnjem singlu “Umoran” i dodaje „još nisan puka, ali definitivno pucketan.”
Uz Vojka nastupat će nam nova tvrda mlada snaga Grše. Njegova priča počinje u Trillju 2014. godine. Njegove pjesme su tvrdi gangsta rap s naglaskom na socijalne tematike nošene zvukom ulice. Svojom glazom pararelno predstavlja dobru i lošu stranu ulice, surovu sliku realnosti kroz ozbiljan, ali i humorističan pristup. Iako je novo ime na sceni, bilježi već nastup s Ajs Nigrutinom, a njegov singl “Badr Hari” je za manje od 5 mjeseci pogledan više od 800k puta na youtube kanalu.
Pratnja velikana hrvatske rap scene bit će Z++, mladi izvođač iz Osijeka koji je već surađivao s Vojkom i DJ Rea koja pali atmosferu po stranim festivalima već dugo (Exit, InMusic, Outlook, Hideout, Fresh Island, Terraneo, Soundwawe itd).

Dubrovnik INsider i Baba production dijele 2 ulaznice za koncert Vojka V, Grše, Z++ i Dj Rea u subotu 17.7. u kampu Solitudo.Detalje nagradne igre provjerite na našoj Facebook stranici.

Dobitnike ćemo odabrati u petak, 16. srpnja putem random.org.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *