Najava nove ljetne kampanje Marijinih obroka “Hrana je Ljubav”

330

Potaknuti pričama djece iz Liberije, U Marijinim obrocima osmislili su novu ljetnu kampanju “Hrana je Ljubav” koju će provesti tijekom 8 tjedana od 27. lipnja do 21. kolovoza. Cilj ljetne kampanje je približavanje života korisnika i djelovanje u 8 školskih kuhinja otvorenih u Liberiji zahvaljujući velikodušnoj podršci hrvatskih podupiratelja i volontera, a ujedno obuhvatiti programom prehrane novu djecu jer statistike nam govore da 60% djece u Liberiji nema mogućnost obrazovanja. Svakoga školskog dana u tim kuhinjama se osiguravaju topli obroci za 1305 djece.

Dok uživate u ljetu, suncu i zasluženom odmoru, upoznajte se s različitim pričama djece i volontera u Liberiji. Tijekom kampanje na društvenim mrežama Marijinih obroka podjeliti će priče o tome kako se s ljubavlju u školskim kuhinjama priprema kaša, riža i povrće iz školskog vrta te koliko je ta hrana od životnog značaja za tamošnju djecu. Vjerujemo da će vas dirnuti jedna od priča dvadesetjednogodišnjaka Waharbua koji se zbog životnih okolnosti nije mogao obrazovati u djetinjstvu.

Kako bismo vas podsjetili da i najmanjom donacijom možete osigurati obrok i promijeniti život nekog djeteta poput Waharbua, pripremili su darove poput ručnika za plažu, knjige “Baraka koja je nahranila 2 milijuna djece” ili “Daruj”. Za sve ljubitelje šetnje i planinarenja među darovima možete pronaći ruksak Marijinih obroka u kojem ćete naći mjesta za mali ručnik. Radujemo se što ćete postati dio priče koja mijenja živote te donacijom za darove poduprijeti rad Marijinih obroka u školskim kuhinjama u Liberiji.

Darujući samo 22 eura, vraćamo nadu djeci Marijinih obroka te osiguravamo hranu i obrazovanje za cijelu školsku godinu. Kampanju je podržao Menue Bainda, voditelj za komunikacije i sponzoriranje škola Marijinih obroka Liberia, a podršku daju i poznati hrvatski sportaši Gordan Kožulj i Nikola Miljenić. U kratkom videu pogledajte što nam kaže Menue Bainda.

Ako želite saznati više o kampanji “Hrana je Ljubav” javite se putem elektroničke pošte na info@marysmeals.hr, ili pozivom na broj 01 5509 250.

Darove možete preuzeti u jednom od Info centara Marijinih obroka: Zagreb (Ilica 29) ili Slavonski Brod (Petra Krešimira IV 2), ili vam ih mogu poslati poštom.

Više o radu i viziji Marijinih obroka, čitajte na www.marysmeals.hr te na društvnim mrežama Facebook i Instagram.

Za programe prehrane možete donirati na račun Marijinih obroka Hrvatska u Zagrebačkoj banci

IBAN: HR7923600001102102666, SWIFT: ZABAHR2X .

Hvala vam od srca u ime djece, na svakom i najmanjem djelu ljubavi koji osigurava hranu onima koji je nemaju i neka vam je radosno ljeto!
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *