Najava za proslavu Međunarodnog dana mladih u Centru za mlade Dubrovnik

249

Centar za mlade Dubrovnik sa zadovoljstvom Vas poziva na proslavu povodom Međunarodnog dana mladih!

Međunarodni dan mladih slavi se svake godine 12. kolovoza, a ove godine Centar za mlade pripremio je dvodnevnu proslavu kako bi se sve zanimljive aktivnosti mogle održati.

Kroz radionice, prezentacije, filmove, diskusije i glazbu, mladi će se upoznati s radom Centra za mlade koji je njima na usluzi i sve ostale dane u godini, s različitim znanjima, umjetnostima, prilikama koje ih čekaju i, najvažnije, jedni s drugima.

Program proslave započinje 11. kolovoza ujutro te kroz dva dana ispunjena raznovrsnim sadržajem, završava u noći 12. kolovoza.

Sve informacije o programu, kao i obrasce za prijavu na radionice, možete pronaći na Facebook stranici Centra za mlade Dubrovnik.

Istaknuli bismo i dva izmještena događanja kao rezultat suradnje- s Dvorištem TUP preko kojih je organiziran razgled Muzeja crvene povijesti 11. kolovoza u 18 sati (prijave na info@ centarzamladedubrovnik.com), kao i s Ljetom u Gružu i Gradom Dubrovnikom koji su zaslužni za veliki završni koncert u Gružu 12. kolovoza od 19 do 23 sata.

Sadržaj je besplatan za sve zainteresirane, nadamo se vidjeti Vas sretne, u što većem broju

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *