NAMJEŠTEN NATJEČAJ? Kazališno vijeće predložilo Lidiju Crnčević za ravnateljicu KMD-a

114

Kazališno vijeće Kazališta Marina Držića jednoglasno je na današnjem sastanku odlučilo predložiti Gradskom vijeću novinarku Lidiju Crnčević za novu ravnateljicu Kazališta Marina Držića, doznaje neslužbeno portal Dubrovnikpress.hr.

Kazališno vijeće tako je procijenilo da je Crnčević bolja kandidatkinja od redateljice i dramske pedagoginje Nerme Kreso Kavain, proslavljene glumice Mije Begović i redatelja Paola Tišljarića, koji su se također prijavili na natječaj.

Podsjetimo, radi se o ponovljenom natječaju budući da se u siječnju na isti prijavila samo jedna osoba, koja dokumentaciju nije dostavila na vrijeme, kako je to onda objašnjeno.

Još predstoji vidjeti hoće li se na današnjoj sjednici Gradskog vijeća naknadno uvrstiti odluka o izboru Lidije Crnčević, no svakako za očekivati je da će je vladajuća većina, bilo to danas ili na nekoj od idućih sjednica, podržati.

Inače, mandat aktualnog ravnatelja Ante Vlahinića traje do studenog piše dubrovnikpress.hr

Dubrovnik INsider je već pisao o mogućnosti namještanja natječaja upravo Lidiji Crnčević o čemu možete čitati ovdje i neshvatljivo je i nedopustivo da se pored struke bira po prijateljskom i stranačkom ključu.

Naime, većini je dobro poznata činjenica da je Lidija Crnčević jedna od najboljih prijateljica Jelke Tepšić, aktualne zamjenice gradonačelnika Frankovića.

Više detalja donosimo nakon odluke Gradskog vijeća.

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *