Navijači Panathinaikosa porukom usred Atene dali podršku zatvorenim Hrvatima

435

Prošla su dva mjeseca od nereda u Ateni. Situacija se smirila, ali hrvatski državljani su i dalje zatvoreni u stranoj zemlji i to čak njih oko 100. Ubojica se i dalje traži iako postoji nekoliko snimka gdje se jasno vidi trenutak u kojem je pokojni Michalis Katsouris udaren i nakon toga pada na pod.

Sto hrvatskih državljana je u zatvoru, a država se ekspresno pobrinula da što brže uhvati i nekoliko BBB koji su u Zagrebu i koje je Grčka htjela. Zamislite kako bi nam država bila pravedna da se tako brzo privedu obiteljski nasilnici, ljudi koji peru novce preko državnih firmi i slični.

Veliki dio ili gotovo sve ultras grupe diljem Europe podržali su BBB te jasno dali do znanja da smatraju kako su Dinamovi navijači nevini i da nisu ubojice. Isto smatraju i navijači Panathinaikosa koji su još jednom ponosno dali do znanja da su svoju braću iz Hrvatske.

Poruka zatvorenima

Pripadnici navijače skupine Gate13 koji su prijateljska skupina s Bad Blue Boysima u Ateni su napravili dva grafita  posvećena zatvorenim Hrvatima. Na jednom piše: “Bad Blue Boys Dinamo Zagreb”, a na drugom “Sloboda Boysima.”
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *