NE PROPUSTITE: Humanitarni koncert Gudačkog trija DSO-a i Naire Asatrian!

422

Dubrovački simfonijski orkestar poziva građane na humanitarni koncert Gudačkog trija DSO-a i pijanistice Naire Asatrian. 

Koncert će se održati u četvrtak, 5. listopada u atriju Kneževa dvora s početkom u 21 sat, a prihod od ulaznica namijenjen je nabavi ultrazvučnog aparata za Jedinicu intenzivnog liječenja Opće bolnice Dubrovnik.

Ulaznice po cijenama od 50, 70 i 100 kuna moguće je kupiti na blagajni Dubrovačkog simfonijskog orkestra (Sv. Dominika 9), u agenciji Perla Adriatica na Pločama, u Luži, u gift shopu Dubravka na Pilama te jedan sat prije početka koncerta ispred Dvora. Ulaznice je moguće i rezervirati na broj telefona 417 110. 

Gudački trio DSO-a bit će u sastavu Azusa Yamauchi, violina; Alena Shapachka, viola i Martina Perić, violončelo. Program koncerta je sljedeći:
W.A. Mozart      Sonata u C duru, op. 330
L. van Beethoven  Sonata u f molu, op. 57 “Appassionata”
W.A. Mozart            Klavirski kvartet u g molu, op. 478

Posljednjih nekoliko godina Dubrovački simfonijski orkestar i pijanistica Naira Asatrian organizirali su više humanitarnih koncerata. Tako je prije dvije godine održan koncert Naira za distrofičare, a prihod od prošlogodišnjeg koncerta bio namijenjen kupnji fibroscan aparata za Opću bolnicu Dubrovnik. 

Koncert hvale vrijedan,te se nadamo da će se odazvat što više građana, jer humanitarnim akcijama ovakvog tipa ulažemo u vlastito zdravlje, jer nikad ne znamo kad će nama ili pak našim bližnjima neki od uređaja biti potreban. 




Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *