NEBOJŠA VUKANOVIĆ: Odnosi Trebinja i Dubrovnika su sve bolji, a potpuno će se normalizirati kad Vlahušić opet bude gradonačelnik!

582

Nakon jučerašnjeg članka na našem portalu o gostovanju Dubrovčanina Branimira Karača u domu trebinjskog političara, novinara i profesora Nebojše Vukanovića, koji možete pročitati ovdje, oglasio se i sam Nebojša Vukanović s člankom “Pogled iz Dubrovnika”.

Vukanović kaže kako je želio dati mali doprinos pomirenju, suživotu i potpunoj normalizaciji odnosa, ali je razgovor “izazvao dosta reakcija u susjednom Dubrovniku. I dok jedni podržavaju normalizaciju i uspostavljanje jače saradnje, drugi su to iskoristili da kritikuju i etiketiraju Karača jer je došao u Trebinje i razgovarao sa poslanikom u Narodnoj skupštini Republike Srpske”.

” Očito da je pisanjem na meti bio Karač i da je poruka jasna – rano je za zbližavanje sa obje strane granice. Još jednom hvala Branimiru i Dubrovčanima koji me prate i podržavaju, i nadam se da će odnosi dva grada ponovo biti kao nekada, umjesto prošlosti da ćemo se okrenuti budućnosti., piše dalje Vukanović i završava ovako:

“Uprkos otporu pojedinaca, odnosi Trebinja i Dubrovnika sve su bolji i ubjeđen sam da će se za koju godinu potpuno normalizovati ako sjajni Andro Vlahušić ponovo bude gradonačelnik Dubrovnika, jer je on već pokazao da nije ostrašćen i sjajno je vodio svoj grad u više mandata.”, a cijeli tekst možete pročitati ovdje.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *