Nova voditeljica Konovizije je Marija Puljić

480

Konovizija će dobiti svoje peto izdanje 25. veljače 2022. godine ali i svoju treću voditeljicu – nakon Mije Švago i Kike Ćebo, standardnom voditeljskom tandemu Toni Čeović – Juraj Magud pridružit će se Marija Puljić.

Učiteljica razredne nastave i članica ženske klape Folklornog ansambla Linđo, ujedno i supruga našeg poznatog radio voditelja Ivice Puljića, veseli se novom izazovu koji će joj biti prvi voditeljski angažman.

„Ako je suditi po dosadašnjim Konovizijama, Toni ima dobre vizije, ali sad je došlo vrijeme da se “uozbilje” i da dva uspješna muškarca, Tonija i Juru, učiteljica nauči novim vještinama. Šalu na stranu, veselim se novom izazovu u mom životu koji će mi dopustiti da ozbiljnost stavim sa strane i da se opustim i zabavim. A sad je na meni da vidimo koliko sam toga uspjela pohvatati od Ivice.“

Debiju nove voditeljice raduje se i organizator i voditelj Toni Čeović.

„Marija nas je osvojila svojom divnom osobnošću i zaraznom energijom za koju smo sigurni da će je prenijeti i na male ekrane, te na taj način dodatno obogatiti Konoviziju. Ponosni smo što smo u dosadašnjim voditeljicama Miji Švago i Kiki Ćebo prepoznali talent, pa niti malo ne sumnjamo da će i Marija, u netipičnoj ulozi za nju, biti pun pogodak te da će oduševiti sve gledatelje Konovizije“

Marija, koja je na Konoviziji 2021 bila članica stručnog žirija, i Toni Čeović će biti zaduženi za sve najave i program Konovizije plus dok će Juraj Magud, kao i do sada, biti zadužen za javljanja iz Green rooma. Kroz glasovanje, koje će i ove godine uključivati glasove stručnog žirija, gledatelje će već po tradiciji voditi Toni Čeović.

Podsjetimo, Konovizija 2022 je na rasporedu 25. veljače 2022. s početkom u 20 sati uz izravan prijenos na Libertas TV-u i web stranici Konovizije.

Komentari




Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *