OBAVIJEST IZ SANITATA: Provodi se adulticidna dezinsekcija metodom hladnog zamagljivanja (ULV)

1157

Sanitat Dubrovnik d.o.o. započeti će adulticidnu dezinsekciju pojedinih područja grada, i to metodom hladnog zamagljivanja (ULV) s početkom u 01 :00 sat i to po sljedećem planu za srpanj 2022. godine :

4.srpanj 2022. 

naselje Nuncijata, Kantafig (Gruška obala), ulica Andrije Hebranga sa sporednim ulicama : I.G.Kovačića, Sv. Križa, Generala J. Bobetka, Od Gaja,Gornji Kono, Vladimira Nazora i Vukovarska ulica sa sporednim ulicama (Obuljenska, N.Nodila, Od Gale, Šipćine), Obala S.Radića sa sporednim ulicama, te park Luja Šoletića.

 

5.srpanj 2022.

područje Lapada (1. dio) i to ulice: Nikole Tesle, Lapadska obala, Šetalište Kralja Zvonimira, Iva Dulčića (uključujući i sve sporedne ulice u naseljima Orsan, Solitudo i Babin Kuk), zatim Kardinala Stepinca, Kralja Tomislava, Ispod Petke, Masarykov Put, Od Sv. Mihajla,Od Batale uključujući i sve sporedne ulice na ovom području kao i područje Opće bolnice Dubrovnik s ulicama Dr. A. Šercera i Josipa Pupačića

 

6.srpanj 2022. 

područje Lapada ( 2. dio) ulica Iva Vojnovića s naseljima Hladnica i Čokolino, područje Gospinog Polja i Gorice Sv. Vlaha, Pera Čingrije, Dr. A. Starčevića uključujući i sve sporedne ulice koje pripadaju kotaru Montovjerna (Bana J. Jelačića, Kneza Branimira, Gabra Rajčevića)

 

7.srpanj 2022. 

Bosanka, Šumet, Knežica, Čajkovići, Sustjepan zatim područje Pila i Ploča i to sljedeće ulice: Zagrebačka, P. Krešimira IV, Zlatni Potok, Frana Supila, Sv. Jakov, Iza Grada, Branitelja Dubrovnika, Gradac, Splitski put uključujući sve sporedne ulice na ovom području.

 

8.srpanj 2022.  U 19.00h 

otočić Blato u Komolcu (barka)

 

8.srpanj 2022. 

Prijevor, Dračevo selo, – područje Nove Mokošice sa svim sporednim ulicama, obala uz rijeku Omblu (Donje Obuljeno, Rožat i Komolac)

 

11.srpanj 2022. 

Osojnik, Pobrežje, Stara Mokošica, Mirinovo, Lozica, Vrbica, Štikovica, Veliki i Mali Zaton

 

12. srpanj 2022. 

Orašac, Trsteno, Brsečine i Dubravica

 

13. srpanj 2022. 

Ljubač, Gromača, Riđica, Mrčevo i Kliševo

 

14.srpanj 2022. 

Otok Šipan, Otok Lopud

 

Skrećemo pažnju građanima, posebno onima koji boluju od astme ili drugih bolesti dišnih organa, da za vrijeme zamagljivanja zatvore vrata i prozore.

Također upozoravamo vozače na povećani oprez u prometu za vrijeme trajanja akcije.

Posebno se upozoravaju pčelari da za vrijeme zamagljivanja drže pčele u košnicama, dok se u potpunosti ne raziđe insekticidna magla.

U slučaju nepovoljnih klimatskih prilika, kao što su kiša ili pojačan vjetar, akcija se odgađa za sljedeći dan.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *