Obilježavanje Međunarodnog dana bijelog štapa

225

Zamjenica župana Žaklina Marević sudjelovala je u ponedjeljak na obilježavanju Međunarodnog dana bijelog štapa u prostorijama Udruge slijepih Dubrovačko-neretvanske županije.

”Ovaj dan se obilježava prvenstveno kako bi privukao pažnju na životnu problematiku slijepih i slabovidnih osoba, od zapošljavanja do svih drugih životnih izazova. Mi kao ljudi imamo moralnu dužnost jedni prema drugima odnositi se s poštovanjem i pomoći onima kojima je pomoć potrebna. Mi svi kao sugrađani moramo jedni drugima pružati podršku jer to gradi i nas i naš Grad, našu Županiju – zajedništvo je ključ uspjeha”, rekla je zamjenica Marević te nadodala kako se nada da će im život nadalje donositi samo lijepe i radosne događaje.

Predsjednica udruge Rosa Matić pozdravila je sve prisutne te upoznala uzvanike sa svakodnevnim problemima s kojima se susreću slijepe i slabovidne osobe.

Prigodnom druženju nazočila je i zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić te drugi predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *