Objavljen Javni poziv za pomoćnike u nastavi u školama kojima je osnivač Dubrovačko-neretvanska županija

394

Dubrovačko-neretvanska županija objavila je Javni poziv za prijavu kandidata za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u osnovnim i srednjim školama kojima je osnivač za školsku godinu 2023./24.

Na Javni poziv mogu se javiti svi zainteresirani pod uvjetom da imaju najmanje četverogodišnje  srednjoškolsko obrazovanje, da nisu roditelj/skrbnik niti drugi član uže obitelji učenika kojem/kojima se pruža potpora, te ukoliko pošalju dokaz da protiv njih nije pokrenut kazneni postupak.

Dubrovačko-neretvanska županija će kao i prethodnih godina sufinancirati rad pomoćnika u nastavi te se za školsku godinu pred nama povećava satnica pomoćnika sa 3,98 eura po satu neto na 4,64 eura po satu neto.

Podsjetimo, Dubrovačko-neretvanska županija dulji niz godina nositelj je projekata u okviru poziva pod nazivom „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama“ iz Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ provedbom kojih se osiguravaju pomoćnici u nastavi za učenike s teškoćama u školama kojima je Županija osnivač.

Tekst Javnog poziva, u kojem je naveden popis škola kao i broj traženih pomoćnika u nastavi po školama, možete pronaći na POVEZNICI.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *