Obnovljeno sportsko i dječje igralište u Mokošici

261

U sklopu započetog programa održavanja dječjih i sportskih igrališta koje provodi Upravni odjel za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika završena je obnova sportskog terena u Mokošici na moru, a popravci nastalih oštećenja izvršeni su i na obližnjem dječjem igralištu.

Radovi izvedeni na sportskom terenu uključili su skidanje stare i postavljanje nove ogradne konstrukcije sa žičanim pletivom i ojačanjima, izradu kapije za pješake, popravak i bojanje nogometnih golova kao i zamjenu mrežica na istima, popravak i bojanje košarkaške konstrukcije te zamjenu oštećene table s obručem i mrežicom. Teren je nanovo ocrtan, a tribine su prebojane bojama za beton. Pored igrališta postavljene su i dvije klupe za odmor. Rasvjetni stupovi su također prebojani.

Na dječjem igralištu izvršeni su popravci i bojanje oštećenja na spravama za igru (klackalica, vrtuljak, tobogan, sprava za penjanje). Nedostajuće i oštećene letvice na klupama i zaštitnoj ogradi su zamijenjene, dok je u podnožju velikog tobogana postavljena nova antistres podloga. Zbog nemogućnosti popravka jedan vrtuljak će se uskoro zamijeniti novim.

Vrijednost ulaganja u sportsko i dječje igralište ukupno iznosi 203.832,38 kuna (s PDV-om).

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *