ODABERITE HOTEL ADRIATIC ZA NAJLJEPŠI DAN U VAŠEM ŽIVOTU!

489
Djevojčice još od malih nogu sanjaju o tom događaju, žele da to bude jedan od najljepših dana u njihovom životu. Mladenci žele bez stresa provesti taj dan koji će zauvijek pamtiti, a da bi sve bilo savršeno, brine se osoblje hotela Adriatic.
Već više od četrdeset godina, hotel Adriatic organizira vjenčanja po vašem gustu. Uz najbolju kuhinju, prekrasan zalazak sunca, pogled na naše Elafite, vaša će svadbena svečanost biti nezaboravna.

Prije samog ulaska u bračni život, Hoteli Maestral vam nude popust za organizaciju djevojačke i momačke večeri i SPA Day, u vrijeme kada je Wellness & SPA otvoren. Ukoliko želite privatnost i uživanje u bogatim wellness tretmanima, prostor je moguće rezervirati ekskluzivno za vas i vaše goste. Na raspolaganju su vam saune, jacuzzi i bazeni. Uživat ćete u čarima wellnessa uz voće i čašu pjenušca. 

Osoblje wellnessa nudi mogućnost i individualnog kreiranja paketa ovisno o vašim potrebama i željama, pa tako se možete odlučiti i za SPA ZA DVOJE (Aroma-mediteranska masaža x2 / Hydrolife tretman x2 / opuštanje u SPA zoni uz čaj). Dakle, možete se opustiti prije same svadbene svečanosti, kako bi izgledali odmorno i zadovoljno ili se opustili nakon svadbene svečanosti, a neposredno pred vaš Medeni mjesec. 
Napominjemo kako je usluge hotelskog wellnessa moguće koristiti samo kada je hotel Uvala otvoren.

Nudimo:
bogat izbor svadbenih menija
svjetski poznate koktele, ostalo piće, tortu i pjenušac
hotelski smještaj za vaše goste po povoljnim cijenama
dekoraciju stola
sobu za mladence

Svi uzvanici imaju osiguran parking. 

Obratite nam se s povjerenjem: tel: +385 98 214 852

DOBRO DOŠLI!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *