Održan 16. Opći sabor Mladeži HDZ-a na kojem je izabran Nacionalni i Nazorni odbor

649
Današnjim danom su službeno završeni svi izbori za unutarstranačka tijela Mladeži HDZ-a.
Na jučerašnjoj sjednici proširenog predsjedništva imenovana je glavna tajnica, glasnogovornik, međunarodna tajnica i politički tajnik, a predsjednik Mladeži HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije Pero Miletić je kooptiran u predsjedništvo stranke!
Danas je u Hotelu Sheraton u Zagrebu održan 16. Opći sabor Mladeži HDZ-a na kojem je izabran Nacionalni i Nazorni odbor.
Zbog epidemiološke situacije je ovog puta bio u nešto drugačijem obliku nego što su dosad bili organizirani te su Mladež HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije u Zagrebu predstavljali predsjednik Pero Miletić te dosadašnji predsjednik Ivan Ljubičić dok su ostali izaslanici sudjelovali putem videolinka. Svim uzvanicima se prvo obratio dosadašnji predsjednik Mladeži HDZ-a Ivan Vidiš koji se ukratko osvrnuo na protekli mandat, presjednik GO HDZ-a Grada Zagreba Mislav Herman, novoizabrani presjednik Mladeži HDZ-a Maksimilijan Šimrak, te predsjednik HDZ-a i Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković!
Nakon uvodnih govora uslijedilo je glasovanje na kojem je u Nacionalni odbor izabran presjednik Mladeži Grada Dubrovnika Mislav Čagalj!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *