“Ograđujemo se od linča, očekujemo javnu ispriku, a na tužbu odgovorit ćemo- tužbom!”

467

Na našu redakciju stigao je mail M.Č., majke djevojčice koja je prekjučer čekala pregled u hitnoj pedijatrijskoj ambulanti u OB Dubrovnik, o čemu je Dubrovnik INsider pisao ovdje.

– Ovim putem se ograđujemo od javnog linča prema OB Dubrovnik, s kojom niz godina imamo odlična iskustva. Video koji je objavio portal Dubrovnik INsider prenijeli su i nacionalni mediji, a ovim putem tvrdimo kako snimku nismo pustili u javnost za novce, kako nas se proziva u komentarima ispod članka portala 24 sata. Ograđujemo se od napada na svo ostalo osoblje OB Dubrovnik, no s obzirom kako je snimka nastala na javnoj površini, što OB Dubrovnik jest, u suradnji s pravnicima snimka je puštena u javnost isključivo zbog nemara i nepoštovanja prema prvenstveno mom djetetu kao pacijentu, potom mog supruga i moje majke.

Nakon pregleda u OB Dubrovnik, dijete smo odveli u privatnu ambulantu i srećom, sve je u redu. Ograđujemo se i od linča liječnice na osobnom nivou. No, nakon njezine izjave za portal 24 sata, kako je moj suprug plasirao video u javnost kako bi se linčevalo poštene doktore i izjave kako ih je dotična doktorica citiram: “mogla izbaciti na hodnik”, očekujem ispriku, ne OB Dubrovnik, već same doktorice. Bolnica je prepuna ljudi koji u nedostatuku osoblja predano i pošteno rade svoj posao, posvećeni su prvenstveno liječničkoj zakletvi koju su dali. Nigdje nismo oklevetali doktoricu, iznijeli smo samo istinu, što je vidljivo u prvom video zapisu. Načuli smo priče kako se sprema tužba nama kao obitelji i vašem portalu. Radujemo se istoj. Ujedno se unaprijed ispričavamo svom osoblju OB Dubrovnik jer nažalost, doktorica je zaposlenik bolnice i ukoliko mi odgovorimo tužbom, ona će ići i prema OB Dubrovnik, jer je ne možemo tužiti na osobnom nivou. Klevetanje mog supruga, nemar prema pacijentu neću dopustiti. Mogu samo reći ukoliko nas tuži, stojimo uz vaš portal s cijelim nizom odvjetnika i spremni smo ići do kraja. Zastrašivanje tužbama dok smo pred zakonom stopostotno čisti sigurno neću dopustiti.

Majka nam je poslala i screenshot izjave koju je doktorica dala za portal 24 sata.

 

 

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *