Općina Župa dubrovačka raspisala natječaj za dodjelu stipendija

158

Općina Župa dubrovačka raspisala je natječaj za dodjelu  stipendija u školskoj/akademskoj godini 2018./2019.  Stipendije će se dodijeliti uspješnim i nadarenim učenicima i studentima, onima koji dolaze iz obitelji slabijeg imovnog stanja čija mjesečna primanja ne prelaze 1700,00 kn po članu obitelji, djeci bez oba roditelja, te djeci stradalnika Domovinskog rata.

Stipendija se odobrava učenicima i studentima koji se školuju ili studiraju izvan Općine Župa dubrovačka, a pravo na stipendiju ne mogu ostvariti oni koji se obrazuju uz rad ili su korisnici nekih drugih oblika novčane potpore s osnova školovanja.
Pravo na stipendiju mogu ostvariti studenti i učenici koji su državljani Republike Hrvatske te koji imaju prebivalište na području Općine Župa dubrovačka uz uvjet da redovito upisuju školsku, odnosno akademsku godinu.
Prijave se podnose do 29. listopada osobno ili poštom na adresu: Općina Župa dubrovačka, Vukovarska 48, 20207 Mlini. Općina Župa dubrovačka izdvojit će više od 600 tisuća kuna iz proračunskih sredstava za stipendiranje učenika i studenata u 2018./2019. godini, a više informacija dostupno je na službenoj web stranici.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *