Osnovana inicijativa poduzetnika i udruga ”TUP – urbana četvrt”

405

Osnovana inicijativa poduzetnika i udruga ”TUP – urbana četvrt” okuplja predstavnike kulturnih, kreativnih, sportskih i proizvođačkih djelatnosti, a koji su najmoprimci u prostorima Tvornice ugljenografitnih proizvoda TUP.

”Inicijativa je jučer uputila molbu za sastanak s gradonačelnikom Frankovićem i drago nam je da je gradonačelnik prepoznao nas i naše dosadašnje djelovanje te nam je isti dan odgovoreno i sastanak je zakazan već za sljedeću srijedu 22. rujna.
Ova inicijativa se pokrenula jer vjerujemo da kroz dijalog s Gradom možemo doći do zajedničkog rješenja na obostrano zadovoljstvo svih zainteresiranih stranaka – od dioničara i vlasnika TUPa, preko Grada i nas najmoprimaca do građana koji su u proteklih nekoliko godina u sve većem broju nazočili događanjima u TUPu.
Kako vjerujemo da je TUP, njegova prodaja i sadržaji koji se trenutno razvijaju u njegovim prostorima od iznimnog javnog interesa, a u duhu transparentnog i participativnog procesa pravovremeno ćemo izvještavati javnost o svim daljnjim planovima, prijedlozima i odlukama.
Inicijativu čine sljedeći poduzetnici i udruge:
Majeutika d.o.o., udruga Tvornica umjetnosti Podroom, Ritam jedan dva d.o.o., Ljubav j.d.o.o., Studio Bonsenjo, Aerobik klub KL, obrt Anamarija Bezek Ceramics, zajednički obrt Digital Print Pogon, udruga Tango Dubrovnik, Dvorište TUP, Studio &P, udruga Muzej crvene povijesti, Yoga i Pilates Studio Dubijoga, Kulturni centar Jadran.”, napisali su iz inicijative ”TUP – urbana četvrt”

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *