Pasko Tomaš dobio koncesiju za prvi dubrovački digitalni radio!

2132
“Dragi moji ljudi, koliko je turbulentan moj jučerašnji dan bio pojma nemate. Uporno se postavlja pitanje gdje ću i što ću nakon DUTV-a. To je sasvim opravdano.
Znam da bi me mnogi htjeli vidjeti gladnog, žednog i bez posla, kako šurujem s pojedincima ali taj film neće gledati. Imam ja svoje ja koje nikada neću prodati ni pokleknuti. Sto puta sam rekao: nisam naučio hodati da bi sad pred nekim prolaznim ljudima puzao.
Stoga vas želim izvijestiti da sam upravo dobio koncesiju za prvi dubrovački digitalni radio i da krećem stvarati svoje medije baš onakve kakvim mislim da trebaju biti. Jedini sam se javio na natječaj, ispunio sve uvjete i dobio koncesiju na 20 godina. Bit će to zanimljivih 20 godina.
To bi značilo da ćete moj glas i ubuduće moći slušati u svakom domu, u svakom autu i na svakom mobitelu. Nikad nisam odustajao od ispravnih ciljeva i namjera i osjećam poziv da je to jedini ispravni put. Slušamo se, gledamo i čitamo i nakon DUTV-a. Jače nego ikada!”, napisao je na svom Facebook profilu dojučerašnji direktor Dubrovačke televizije Pasko Tomaš.
Podsjetimo, jučer se Tomaš oprostio od kolega s Dubrovačke televizije, a za kako smo neslužbeno doznali, na njegovo mjesto doći će Tomislav Tabak.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *