PEMO I DUBROVNIK INSIDER NAGRAĐUJU ČITATELJE: Osvojite bon od 200 kuna za Pemovu peskariju!

1385

Od utorka 12.07. u Hipermarketu Pemo, Vukovarska 26 – ne propustite frešku ribu s Pemo Peskarije. Odaberite nešto od vrhunskog i probranog izbora ribe kao što su trlje, moli, kozice i grdobina, te ribu iz uzgoja, mekušce i školjke po odličnim cijenama.

Za proizvode izvrsne kvalitete zaslužan je rad vrijednih ribara lokalnog ribarskog obrta ,,Petar” iz Janjine na Pelješcu gdje se nalaze uzgajališta ribe i školjki kao i njegova organizacija svakodnevno slobodnog ulova svježe ribe iz Jadranskog mora. Cijeli život ovih ljudi prožet je poštovanjem blaga mora i sunca te vrhunsku ribu donose u našu butigu do Vas –  uvijek i bez iznimke vrhunske kvalitete.

Pemovu Peskariju po vašem gustu možete posjetiti radnim danom od 7 do 19 sati i subotom od 7 do 14 sati.  Vidimo se u velikog Pema!

Pemo i Dubrovnik INsider nagrađuju čitatelje s dva poklon bona u iznosu od 200 kuna za kupnju ribe u Pemovoj peskariji u Hipermarketu Pemo. Uvjete nagradnog natječaja pogledajte na našem Facebook profilu. Izvlačenje dobitnika je u četvrtak, 15. srpnja, a bon se može iskoristiti odmah u petak, 16. srpnja.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *