PEZO OPLEO PO VLAHUŠIĆU: On je jedan kriminalac koji će ostati kriminalac, lopov, lažov, cirkusant i đon obraz

264

Vijećnik HDZ-a Blaž Pezo pitao je gradonačelnika Mata Frankovića je li Afera Revelin prouzrokovala štetu Gradu?

“Afera Revelin nikako da dobije epilog, čini se kao da ide u zastaru. Malo boluju odvjetnici, malo suci i tako se meni čini da to ide u zastaru. Je li Grad pretrpio štetu jer ako jest trebamo se što prije umiješati u tu priču, kako će se zaštititi Grad da iz te cijele priče izađe u pozitivi?” – pitao je Pezo.

Gradonačelnik Franković odgovorio je kako je o aferi Revelin sve rekao DORH kad je podigao optužnicu protiv Andra Vlahušića.
“Zašto se za Revelin nije tražila ništetnost ugovora? Ako već postoji traženje ništetnsti za druge stvari moglo se i za to. Nema odgovora na to kako i na koji način se gospodarilo javnim prostorom građana Grada Dubrovnika, zašto im se oduzeo dio prihoda iz Revelina i je li zbog toga netko kriv. O tome je sve rekao DORH kad je podigao optužnicu protiv Andra Vlahušića, a nakon toga u redovnom procesu je prihvaćena optužnica i trebalo je započeti suđenje, ali vještvom odvjetnika, bježeći od pravosuđa, manipulirajući i lažući pravosuđe do današnjeg dana, kao kukavica skriven u kantunu, skriva se od lica pravde Andro Vlahušić. Znam da nije lako bit hrabar, a najlakše je bit kukavica i iza kantuna gledati i reći, „oh preskače mi srce, ne mogu doći časni sude na Sud u Splitu, ali zato hrvatsko srce želi navijati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, pa odo ja u Moskvu jer gore su klima i zrak izvrsni i moje srce će se gore umiriti. Sramota da takvi ljudi imaju obraza išta reći dok ne dođu pred sud i ne obrane svoju čast, ako je još imaju”. – rekao je Franković.

Također je kazao kako će Grad u slučaju Revelin tražiti svoju zadovoljštinu.

“Grad će tražiti svoju zadovoljštinu jer je oštećen. Tražimo i reakciju pravosuđa, da se probudi jer ta inertnost pravosuđa je dovela ovu državu u probleme. Dva doktora su bila u Moskvi, jedan je Sanader, drugi Vlahušić. Obojica se trebaju pokazati i prikazati pred licem pravde.” – kazao je Franković.

A potom je za govornicu ponovno izašao vijećnik Blaž Pezo i opleo po Andru Vlahušiću.

“On je jedan kriminalac koji će ostati kriminalac, lopov, lažov, cirkusant, uglavnom ono što bi se reklo đon obraz.” – rekao je Blaž Pezo.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *