Policija nije uspjela utvrditi u kojem se objektu upalio alarm zbog kojeg Dubrovčani nisu spavali

528

Prije nekoliko dana usred noći oglasio se alarm u staroj gradskoj jezgri. o čemu smo pisali ovdje. Kako stanovnici zapadnog dijela Grada nisu mogli spavati, poslali smo upit PU Dubrovačko-neretvanskoj kako bi doznali o čemu je zapravo riječ. Njihov odgovor prenosimo u cijelosti.

Obavještavamo Vas da su policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik, nakon zaprimljene dojave da se na području stare gradske jezgre tijekom noći i dana 15. kolovoza učestalo aktivira zvučni alarm koji ometa građane u dnevnom i noćnom odmoru, obavljene su provjere u sklopu kojih je utvrđeno da se alarm aktivirao na jednom od objekata u Ulici od Puča. Razgovorom s većim brojem stanovnika i djelatnika koji žive i rade u navedenoj Ulici nije se uspjelo sa sigurnošću utvrditi o kojem točno objektu je riječ.

Obzirom da u trenutku dolaska policijskih službenika alarm nije bio aktivan, skrenuta je pozornost osobama s kojima je obavljen razgovor da u slučaju bilo kakvih korisnih saznanja ili ponovnog aktiviranja alarma o tome obavijeste policiju.   

 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *