POMOZITE OBITELJI HASAN: Majka Suzana traži stan blizu Poliklinike Glavić zbog djeteta s posebnim potrebama

2708

-Molim vas za pomoć! Majka sam troje djece od kojih je jedno dijete invalid, koje ne govori i ne hoda i 24 sata je ovisno o meni, kazala nam je Suzana Hasan.

Lukas je kako ova majka kaže, dijete anđeo.

-Naš problem je što ne možemo naći stan blizu Poliklinike Glavić, gdje će Lukas ići na rehabilitaciju. Zadnjem gospodinu smo dali kaparu za stan, da bi nas sutra već zvao da ne možemo iznajmiti stan, jer se njegova supruga ne slaže da dovedemo dijete s posebnim potrebama. Našli smo potom stan na Bosanci, koji nam nije toliko skup, gospođa nam je zbilja izašla u susret, ali nemamo prijevoz. Moj suprug radi na Pelješcu, vikendom stiže k nama.

Suzana, njezin suprug i troje djece žive inače na Pelješcu i dosada su vozili na terapije, ali više to nisu u mogućnosti.

-Moj muž je imao prometnu zbog umora i pospanosti, morao je na posao, pa s posla u auto, pa bi se doma vratili tek u deset uvečer. Jednostavno nam je bilo previše. Odlučila sam se s djecom preseliti u Dubrovnik, moram naći i vrtić za curice, a ne znam ni hoćemo li to uspjeti.

Kako kaže Suzana Hasan, sadašnji prilaz u stan im je malo teži, ali ne žali se.

-Moj status roditelja njegovatelja iznosi 4000 kuna, pa kad platimo stanarinu i režije ništa nam ni ne ostane. Ali, borimo se.

Ukoliko ima netko da bi pomogao ovoj obitelji, može kontaktirati Suzanu na broj 099 411 08 11.

Ova nam je hrabra majka javila malo prije objavljivanja ovog teksta kako se Cameo taksi ponudio za besplatan prijevoz.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *