POSLOVI U NAŠOJ ŽUPANIJI: Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za ovog tjedna

276

 

Posao.hr – vaša ključna destinacija za pronalazak posla. Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovog tjedna i započnite svoju novu karijeru!

Digitalna vizitka traži Managera za prodaju digitalnih vizitki (m/ž) za rad od kuće. Posao uključuje inbound i outbound prodaju, uz dodatnu edukaciju i stimulacijske bonuse. Potrebno je znanje rada na računalu (MS Office, Excel, PowerPoint) i poželjno iskustvo u telefonskoj prodaji. Nudi se stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme ili honorarni posao. Prijavite se putem linka do 25.5.2024.

Electus DGS d.o.o. zapošljava na više pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi obuku, ugodnu radnu atmosferu, telefon, sufinanciranje dječjeg vrtića, podršku kolega te ugovor na neodređeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 10.6.2024. za poziciju Tehničara za izgradnju i održavanje telekomunikacijske infrastrukture (m/ž), za ostale dvije pozicije do 29.5.2024.

Manpower traži Kuhara a la carte (m/ž) za prestižno hotelsko društvo na otoku Koločepu. Potrebno je iskustvo na sličnim poslovima, spremnost na rad u smjenama te tijekom cijele ljetne sezone. Nudimo atraktivna primanja, smještaj u neposrednoj blizini hotela, osigurane obroke, rad u dinamičnom i poticajnom okruženju. Prijavite se putem linka do 1.6.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

D.G. Commerce d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi profesionalno usavršavanje, neradne vikende, radnu odjeću i alat te stimulativnu plaću kao u susjednim državama (Austrija, Njemačka, …). Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

Studenac d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada je u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, mogućnost napredovanja, podršku kolega, plaćene troškove prijevoza te brojne druge bonuse. Prijavite se putem linka do 22.5.2024.

Transcom WorldWide d.o.o. traži Agenta u službi za korisnike na talijanskom jeziku (m/ž) za rad u Puli, s mogućnošću rada od kuće. Posao uključuje pružanje tehničke podrške za ADSL i telefon. Nudi se ugovor na 6 mjeseci s mogućnošću obnove, fleksibilno radno vrijeme od 8 do 22 sata s dva slobodna dana, obuku, mogućnost rada od kuće te podršku i timski rad. Prijavite se putem linka do 10.6.2024.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za topli obrok, dodatno zdravstveno osiguranje, ugodno radno okruženje te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 23.5.2024.

Građevinski radovi Hrvoj d.o.o. traže Montera centralnog grijanja i klimatizacije (m/ž) za rad u Njemačkoj i Hrvatskoj. Potrebna je SSS, radno iskustvo na instalacijama centralnog grijanja te poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Nudi se odlična satnica, plaćeni smještaj i pokriveni troškovi prijevoza. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

Lugera Talent Solutions d.o.o. traži Savjetnika u podršci korisnicima na njemačkom jeziku (m/ž) za rad od kuće. Tražimo kandidate s minimalno B2 razinom njemačkog jezika, SSS obrazovanjem, izvrsnim komunikacijskim vještinama te spremnost na rad u 2 smjene. Nudimo konkurentna primanja, mogućnost rada iz udobnosti vlastitog doma, online edukaciju i mentorstvo te dugoročan angažman u internacionalnoj kompaniji. Prijavite se putem linka do 20.5.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *