Potpisan ugovor o donaciji za kupnju kombi vozila za sanitetski prijevoz

280

Ugovor o donaciji između Grada Dubrovnika i Doma zdravlja Dubrovnik, za nabavku kombi vozila za sanitetski prijevoz, potpisali su dubrovački gradonačelnik Mato Franković i zamjenik ravnatelja Doma zdravlja Olaf John.

Donacija u iznosu od 332.500,00 kuna, za koju su financijska sredstva osigurana u Proračunu Grada Dubrovnika, služi za nabavu kombi vozila za sanitetski prijevoz i doradu istog vozila za potrebe Doma zdravlja Dubrovnik. Ukupna vrijednost nabave vozila i njegove dorade, sukladno Odluci o odabiru kombi vozila i Odluci o odabiru dorade kombi vozila, iznosi 390.972,46 kuna. Primatelj se obvezuje osigurati preostala financijska sredstva potrebna za nabavu i doradu vozila za sanitetski prijevoz koje je predmet navedenog ugovora.

”Ovim činom Grad Dubrovnik nastavlja započeti veliki ciklus ulaganja u zdravstvenu zaštitu naših građana, ali i naših gostiju”, rekao je gradonačelnik Franković u prigodi potpisivanja, napominjući da je s Domom zdravlja suradnja započeta i na osiguravanju prostora za  pedijatrijsku ambulantu u Mokošici.

Ova donacija je zaista neophodna, naglasio je dr. John, s obzirom da se broj prijevoza pacijenata iz naše Opće bolnice prema klinikama prema Zagrebu i Splitu povećao u zadnje dvije godine i bilo je nužno obnoviti vozni park.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *