Potpisan ugovor o sufinanciranju opremanja sportske dvorane Osnovne škole Gruda

199

Nakon provedenog natječaja i Odluke o raspodjeli financijskih sredstava, potpisan je Ugovor između Ministarstva turizma i sporta i Dubrovačko-neretvanske županije o sufinanciranju projekta Opremanja sportske dvorane Osnovne škole Gruda.

Podsjetimo, Odlukom o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2022. godini između ukupno 77 projekata, Ministarstvo turizma i sporta odobrilo je i projekt Opremanja sportske dvorane Osnovne škole Gruda koji je prijavila Dubrovačko-neretvanska županija, i to u maksimalnom iznosu zatraženog sufinanciranja od gotovo 300 tisuća kuna.

Projektom je planirano pregrađivanje sportske dvorane u trodijelnu sportsku dvoranu kako bi se u isto vrijeme mogla održavati nastava i treninzi pojedinih sportskih klubova i lokalnih rekreativaca. Opremit će se i glavna radna gimnastička zona, kardio zona te zona za grupno i individualno vježbanje. Također će se nabaviti i sportska oprema za potrebe održavanja treninga i natjecanja svih vrsta sportova zastupljenih u Općini Konavle, a koji svoje treninge mogu izvoditi u sportskoj dvorani, kao što su judo, rukomet, stolni tenis, odbojka, nogomet i košarka.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *