Prijavite se na besplatnu radionicu penganja jaja

494

Centar za karijere mladih Dubrovnik u okviru projekta „Ujedinjene Generacije“ organizira prigodne radionice penganja jaja koje će se održati 25. ožujka u 16:30, u Centru za mlade (Obala Pape Ivana Pavla II, 44a), i 26. ožujka u 16:30, u Klubu 65+ Dubrovačkog crvenog križa. 

Iako su aktivnosti u okviru projekta „Ujedinjene Generacije“ primarno namijenjene umirovljenicima, ovaj put je riječ o besplatnoj radionici na koju su svi pozvani. 

Ručno oslikana uskrsna jaja koja se s ljubavlju pengaju u našim domovima nezaobilazna su tradicija, a ova Uskrsna radionica penganja jaja još je jedan korak k cilju izgradnje međugeneracijskog mosta između mladih i umirovljenika. Mladi potaknite umirovljenike da kvalitetno provedu svoje vrijeme, a vi umirovljenici povedite svoje unuke i pridružite nam se. Zajedno ćemo pengati ovogodišnje pisanice.

Broj mjesta na radionicama je ograničen. Prijaviti se možete putem telefona 091 272 0010. Radionica će se održati u skladu s propisanim i preporučenim mjerama te uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.  

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *