PRIJELOMNA VIJEST U Srbiji uhićen Nikola Kajkić!

400

Velimir Bujanec, urednik i voditelj emisije Bujica, objavio je na svom Facebook profilu tekst koji prenosimo u cijelosti:

“PRIJELOMNA VIJEST: U SRBIJI JE UHIĆEN NIKOLA KAJKIĆ! Priveli su i Zoricu Gregurić!

Predsjednik Nacionalnog sindikata policije MUP-a RH Nikola Kajkić uhićen je večeras u Srbiji! Uhitili su ga agenti srbijanske tajne službe BIA-e, njih ukupno petorica. Maltretirali su ga i ponižavali punih pet sati… Privedena je i Zorica Gregurić, predsjednica Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara.

Nikola Kajkić i Zorica Gregurić bili su u Beogradu na poziv Florence Hartmann, bivše glasnogovornice Glavne haaške tužiteljice Carle del Ponte, s kojom su razgovarali o zločinu na Ovčari i širem vukovarskom području te opstrukcijama koje su pratile haaški proces Šljivančaninu i ekipi. Na povratku iz Beograda BIA je napravila “sačekušu” za Nikolu Kajkića i Zoricu Gregurić…

Prije otprilike sat vremena Kajkić je pušten i zajedno sa Zoricom Gregurić uspio je prijeći hrvatsku granicu. Javio se telefonom i upozorio da su mu pripadnici srbijanske službe zaprijetili smrću, a ozbiljne prijetnje su uputili i nekih hrvatskim političarima i novinarima.

Ovo nije ništa drugo nego objava rata srbijanskih službi Hrvatskoj. Pitanje je kako će sada odgovoriti hrvatska politika i naš sigurnosni sustav?! Hoće li beogradska agentura u Zagrebu napokon biti razotkrivena ili ćemo naprosto kapitulirati pred sve agresivnijom Srbijom?!

Ljudi, ovo nije šala, nama se četnici šeću državom i smiju u lice, hapse naše ljude, a mi ništa ne poduzimamo! Mi toleriramo njihove kriminalce, zločince i ratne profitere, a neki ih čak i službeno primaju, umjesto da ih se uhapsi čim prijeđu Bajakovo.”

Podsjetimo, Nikola Kajkić bio je istražitelj ratnih zločina na Ovčari, smijenjen zbog “prekomjerne istrage”, predsjednik Nacionalnog sindikata policije, čovjek koji je dva puta dobio nagradu Ponos Hrvatske i radio na filmu Ovčara-neispričana priča.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *