PRIOPĆENJE PU DUBROVAČKO – NERETVANSKE

243

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 10 je osoba zatečeno u posjedu manje količine marihuane, hašiša, heroina i tableta koje se nalaze na popisu droga.

Radi se o troje hrvatskih i dvoje albanskih državljana te po jednom državljaninu Portugala, Francuske, Argentine, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Droga je uz potvrdu oduzeta, a svi hrvatski i strani državljani su prekršajno sankcionirani po Zakonu o suzbijanju droga.

Tjedno izvješće za promet

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 9 prometnih nesreća, od kojih 5 s ozlijeđenim osobama u kojima je 8 osoba zadobilo lakše tjelesne ozlijede, dok su s materijalnom štetom zabilježene 4 prometne nesreće.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 370 represivnih mjera od kojih izdvajamo 137 mjera poduzetih zbog prekoračenja brzine, 23 mjere poduzete zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja, 71 prekršaj zbog ne korištenja sigurnosnog pojasa i 11 mjera poduzetih prema vozačima koji su vozilom upravljali pod utjecajem alkohola.    

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *