PRIOPĆENJE PU DUBROVAČKO NERETVANSKE

211

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik 18-godišnjak je osumnjičen da je u popodnevnim satima 7. svibnja iz odgojno-obrazovne ustanove na području Dubrovnika otuđio 1.500 kuna. Novac se nalazio u okopojasnoj torbici koju je 17-godišnjak ostavio u prostoriji za presvlačenje.  

Zbog sumnje da je počinio  kazneno djelo krađe, policija protiv 18-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Tjedno izvješće za promet

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 19 prometnih nesreća, od kojih 7 s ozlijeđenim osobama u kojima su 4 osobe teže, a 6 ih je lakše ozlijeđeno, dok je s materijalnom štetom zabilježeno 12 prometnih nesreća.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 483 represivne mjere od kojih izdvajamo 183 mjere poduzete zbog prekoračenja brzine, 70 mjera poduzetih zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja, 60 prekršaja zbog ne korištenja sigurnosnog pojasa i 33 mjera poduzetih prema vozačima koji su vozilom upravljali pod utjecajem alkohola.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *