Program Pločanskog ljeta 2023.: Dalmatino, Songkillersi, Summer Wine Fest, filmske večeri na otvorenom…

2799

Objavljen je program bogatog Pločanskog ljeta s preko 40 različitih događanja koja započinju u subotu, 24. lipnja i traju sve do 17. rujna, a uključuju brojne glazbene, kulturne, likovne, gastronomske i druge zabavne programe.

Među ostalima, u Pločama će nastupiti traženi Songkillersi (31. srpnja), popularni Dalmatino i Lidija Bačić povodom Maratona lađa (12. kolovoza), izvrstan jazz sastav Black Coffee u pratnji talentirane Ane Uršule Najev (18. kolovoza), a večer francuske šansone izvest će Nera Stipičević (8. kolovoza).

Ribarske večeri rezervirane su za 15. srpnja na Staševici, 21. srpnja u Kominu, 5. kolovoza u Baćini te 19.8. u Pločama.

Održat će se više Paint&Wine radionica u POU Ploče koje su prošlo ljeto pobudile velik interes, par na Rivi ugostit će Filmske večeri na otvorenom. Vraća se i Summer Wine Fest koji je zakazan za 10. i 11. kolovoza u Domu kulture. 

Bogat program pripremljen je i za djecu, s lutkarskim predstavama, animiranim filmovima u parku na rivi, mjuziklima, predstavljanjima slikovnica…

„Osmislili smo bogat i raznolik program u kojem vjerujem da će sugrađani svih generacija pronaći sadržaj za sebe. Držali smo se tradicije, mislili na dalmatinsku pismu i običaje, ali također smo nastojali dovesti u grad zanimljive koncepte, izvođače, autore i kulturna događanja koja su ovog ljeta u jako velikom broju. Veselimo se mjesecima pred nama kad će grad živjeti na otvorenom. Vidimo se u što većem broju!“, poručio je gradonačelnik Mišo Krstičević. 

Termin tradicionalnog malonogometnog turnira „Ko to more platit“ naknadno će se komunicirati s obzirom na to da su u tijeku radovi na obnovi terena na Močvari. 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *