PUT OD POSLA DO KUĆE ILI ZANIMLJIVA FOTOGALERIJA GRADA U “BLAGDANSKOM RUHU”

24

– Ovo sigurno niko neće čitat jer je dugo (a nema ni sisa ni guzica) ali možda se neko i zezne pa pregleda. Čisto da vidi kako izgleda moj put s posla do doma i to urešen blagdanskim ruhom. 
P. S. Počela sam slikavat tek iza Dominikanaca jer sam oborila Boltov rekord dok sa prolazila od vrata od Ploča, ispod Revelina, kroz šumu lešanih(malojerijet), polugolih, sa crevljama u rukama mahom Amerikanki( ali ima i drugih a bogme i naših) koje iz meni neznanog razloga neartikulirano urliču., napisala je naša sugrađanka Ana R. i dočarala doživljaj interesantnom fotogalerijom

Na Stradun kad dođeš, kao da si došao u Ikea skladište, samo škatule, a više se i stolovi objekata ne unose ili barem slože, valjda će ih kiša oprat, pa neka stoje.. napisala je Ana ispod jedne fotografije.-  O Pilama, tom ruglu, više nemam nerava pisat. Svaki dan ođe prolazim, glava u torbi, jer godinama nitko ne jebe.

Posljednja fotografija u ovome nizu, od posla do kuće opisana je ovako: Ne, nije ulaz u pakao, ovo je moja ulica na koju je Hep ima bit – zaboravio!.

 

 

 

 
 
 
 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 

 
 
 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *