Radionice crtanja tehničkom olovkom i ugljenom Crno-bijeli svijet

418

Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai od 23. srpnja do 13. kolovoza  organizira radionice crtanja tehničkom olovkom i ugljenom Crno-bijeli svijet. Radionice će se održavati svaki petak od 18:00-20:00 sati u Centru za mlade Dubrovnik na adresi Pape Ivana Pavla II 44a. Voditeljica programa je volonterka udruge Bonsai, studentica Medija i kulture društva Sarah Gorinjac koja je osim vlastite ljubavi prema crtanju imala priliku učiti o portretima od dr.art. Iris Lobaš Kukavičić, docentice na Studiju konzervacije i restauracije u Dubrovniku.  

Dakle, bilo da ste tata-mata od zanata, početnik/ca ili entuzijast/kinja s nesigurnom dozom talenta evo besplatne prilike za zabavu i istraživanje ljepota crtanja i nekih osnovnih “tajni zanata”. Otkrijte Picassa ili  Mr. Beana u sebi uz limunadu, cedevitu, kavicu i sladoled. 

Prva dva termina rezervirana su za crtanje olovkom, a druga dva s ugljenom. Broj sudionika bit će ograničen zbog poštivanja epidemioloških mjera i stoga je obvezna prijava na sljedećoj poveznici.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *