Radni sastanak s predstavnicima Udruge Dubrovački primorski svatovi

415

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić održala je u četvrtak, 14. srpnja, sastanak s predstavnicima Udruge Dubrovački primorski svatovi na čelu s predsjednikom Perom Moretićem i zamjenikom predsjednika Nikom Musladinom. 

Predstavnici Udruge Dubrovački primorski svatovi zahvalili su se Gradu Dubrovniku na dosadašnjoj podršci Grada u realizaciji i ostvarenju projekata Udruge te su izrazili zadovoljstvo podršci i razumijevanju koje im je ukazala zamjenica Tepšić na današnjem sastanku.

Na održanom sastanku predstavnici Udruge Dubrovački primorski svatovi informirali su zamjenicu Tepšić o radu i aktivnostima Udruge posljednjih godina kao i o radu i ativnostim u nadolazećem razdoblju, a na sastanku su istaknuli i neke od najvećih problema i nedostataka s kojima se susreću.

Između ostaloga, iz Udruge Dubrovački primorski svatovi ističu kako im je prostor Udruge trenutačno najveći problem jer nemaju prostorije u kojima bi mogli čuvati nošnje koje posjeduju, ali i organizirati radionice i seminare kojima bi mladima i svim zainteresiranim sugrađanima i gostima mogli prenijeti svoja znanja te i na taj način brinuli o očuvanju baštine.

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić kazala je kako je Grad Dubrovnik svjestan problema s kojima se susreću udruge civilnog društva, ali da će se u nadolazećim godinama nastojati razvijati programi i mjere koje bi za rezultat imale rješavanje osnovnih, egzistencijalnih problema udruga.

Zamjenica Tepišić je istaknula i kako će Grad Dubrovnik i dalje, u okviru svojih mogućnosti, pružati podršku Udruzi Dubrovački primorski svatovi, a posebno u njihovim nastojanjima u razvijanju turističke ponude u Dubrovačkom primorju.

Dubrovački primorski svatovi 3

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *