REAGIRANJE TVRTKE LAUS CENTAR: Gradonačelnikov FB komentar služi isključivo za obmanjivanje javnosti i manipulaciju građana u svrhu političke kampanje

502
“Kao što smo i ranije isticali tvrtka Laus Centar d.o.o postavila je kućicu čuvarske službe na svom vlastitom zemljištu sukladno svim zakonima i propisima u sklopu obuhvata građevinske parcele na čest.zem. 514/1 k.o. Gruž, a na temelju članka 2. stavka 2., članka 3.a. i članka 6. stavka 1. Pravilnika o jednostavnim i drugim građevinama i radovima. (NN, br. 112/17, 34/18, 36/19, 98/19 i 31/20),  što je potvrdio i inspekcijski nadzor Građevinske inspekcije Državnog inspektorata.
Važno je, opet, istaknuti da se radi o vlastitom zemljištu tvrtke Laus Centar d.o.o, jedinog vlasnika predmetnog zemljišta, na kojem ne postoji nikakvo javno dobro niti je kao takvo upisano u zemljišne knjige i katarske planove.
Važno je, opet, istaknuti da novi projekt tvtke Laus centar d.o.o predviđa uređene dvije staze između puta Dr. Ante Starčevića i puta od Republike i Vukovarske ulice kojima će građani neometano prolaziti.
Gradonačelnikov FB komentar u kojem propituje odluke institucija RH donesene sukladno važećim zakonima RH i ‘herojsko’ svojatanje privatne imovine služe isključivo za obmanjivanje javnosti i manipulacije građana u svrhu političke kampanje. Ujedno, krši ustavno načelo i zakonske propise RH inicirajući Odluke koje nemaju valjano zakonsko utemeljenje te ovim činom pokazuje nepoštovanje i prema svojim sugrađanima namjerno ih dovodeći u zabludu kako bi mu poklonili povjerenje za još jedan mandat.
Tvrtka Laus centar d.o.o. i dalje će poduzimati sve zakonom dopuštene pravne radnje u cilju osporavanja bespravnog postupanja Grada Dubrovnika.”
Laus centar d.o.o.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *