S prvim danima studenog kreće Škola trčanja Konavle

31
Iz Škole trčanja Dubrovnik stiže jedna novost, organizira se Škola trčanja Konavle, za sve ljubitelje trčanja kroz prirodu. Ova škola, koju uspješno vodi Ana Perović-Alamat osnovana je prije pet godina, a kroz nju je prošlo tristotinjak trkača, od kojih je stotinjak istrčalo polumaraton.
Treninzi će se održavati na Grudi, tri puta tjedno u trajanju od sat vremena. Prijaviti se možete na mail: pobijedisebe2511@gmail.com , a možete doći i na sastanak škole kako bi vam pobliže približili ovaj vid rekreacije, u kafić Pergolu na Grudi, 29.listopada u 19 sati. Treninge će voditi Tanja Ožanić, koja je počela trčati u Školi trčanja Zagreb i sa svojih 80 kilograma došla na 64. Dosada je istrčala deset ultra maratona, deset polumaratona i dva triatlona. Tanja je zaposlena u Croatii Airlines i majka je trogodišnjeg Nika. 
Pridružite se Školi trčanja Konavle od 04.11. u 17 sati. Obucite teniske i krenite, poručuju organizatori i dodaju kako ekipa dubrovačke škole u ovu nedjelju sudjeluje s dvadeset pet trkača na Volkswagen Ljubljana maratonu.
 
 
 
 
 
 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *