Sandra Sambrailo dobila nagradu “Heroj za rad u esktremnim uvjetima”!

177

Sandra Sambrailo dobitnica je nagrade “Heroj za rad u ekstremnim uvjetima”! Naime, sinoć, 30.listopada u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu održao se dobrotvorni koncert “Udomimo prijatelje” čiji je cilj bio prikupljanje sredstava za obnovu skloništa u Čakovcu koji broji više od 700 pasa.

Sandra brine trenutno o njih tristotinjak, na Žarkovici, za koju je čuo i ostatak Hrvatske. Ona je žena koja na brdu poviše Dubrovnika stoji već godinama, žena koja je riješila na ovaj način veliki komunalni problem Grada, koji za životinje živi i diše. 

Ovu nagradu jednostavno nije mogao dobiti nitko drugi osim Sandre. Poznajete li drugu osobu koja bi radila ovaj posao na otvorenom, bila na vjetru, kiši, suncu, snijegu, skrbila o onima koji to ne mogu sami? 24 sata dnevno, mjesecima, godinama.

Svi oni koji su bili kratko u skloništu za napuštene životinje na Žarkovici, znaju kako je teško, kako gore nema vode ni struje, kako je Sandra uvijek tamo i uvijek s osmijehom na licu. 

Nadamo se kako će azil za životinje u Dubrovniku uskoro biti izgrađen, jer nitko od nas ne želi da Sandra gore osim godina, ostavi i svoj život. 

Ide zima, pa molimo sve ljude dobra srca da odnesu koju deku na Žarkovicu, prošetaju pse, odnesu kavu toj ženi koja radi posao svih nas, već godinama.

Sandra, čestitamo na nagradi.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *