SDP-ovci pozivaju na prvomajski grah

413

Međunarodni praznik rada podsjeća nas na povijesnu borbu radnika za bolje uvjete rada i pravednu plaću, a njegovo obilježavanje danas predstavlja nastavak borbe i izraz radničke solidarnosti.

Veliki broj hrvatskih građana radi u lošim uvjetima za nisku plaću, dok većina radnika nakon umirovljenja preživljava s mirovinama koje su ispod razine ljudskog dostojanstva. 

U ovakvim uvjetima rastuće inflacije, briga za standard svih radnika mora nam biti prioritet!

SDP je bio i ostat će najveći zaštitnik radničkih prava.

SDP želi predvoditi istinske promjene i osigurati rješavanje stvarnih problema radnog zakonodavstva i potplaćenost i nesigurnost radnog mjesta jer problema je nažalost jako puno.

Ali bez promjene vlasti neće biti niti promjene odnosa prema radu i radnicima.

Uvijek smo otvoreni za razgovor sa sindikatima, ali i našim partnerima iz progresivnih političkih stranaka, koje poput nas zagovaraju dobro plaćen rad i zadovoljstvo radnika u svrhu postizanja pravednijeg i solidarnijeg društva.

Borit ćemo se za bolju Hrvatsku bez nepravde i korupcije. Hrvatsku sretnih i zadovoljnih ljudi koji će od svog rada moći živjeti život dostojan čovjeka.

Prigodno druženje uz nezaobilazni grah održat će se u Parku Luja Šoletića u ponedjeljak 1.5.2023. od 11:30 do 14:30 sati.

Radujemo se vašem dolasku.

U susret 1. Maju želimo Vam poželjeti sretan Praznik rada! – priopćili su iz SDP-a. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *