Sharksi vrše upise za juniorsku kategoriju od 9 do 14 godina

140

Sharksi vrše upise za juniorsku kategoriju od 9 do 14 godina. 

Upisi traju od danas pa nadalje. Za upis se potrebno javiti  na jedan od dolje navedenih kontakata, ili doći na trening. 

Treninzi za juniore trenutno se održavaju ponedjeljkom i srijedom u 21:00 sat na malom terenu s umjetnom travom u Gospinom polju, lijevo od sportske dvorane. Sve djevojčice i dječaci su dobrodošli iskušati se u flag američkom nogometu, a za trening je potrebna samo lagana i udobna sportska odjeća, i po mogućnosti kopačke.

Naša juniorska sekcija, koja broji petnaestak djevojčica i dječaka, nastavlja s treninzima od ponedjeljka 02. kolovoza, a prva natjecanja očekujemo već na zimu, ukoliko dozvoli situacija s pandemijom. 

Ukoliko imate pitanja ili trebate bilo kakvu informaciju prije treninga ili upisa, javite se na sljedeće kontakte putem Facebooka, maila ili direktno na mobitele:

– u inbox Facebook stranice – https://www.facebook.com/dubrovniksharks  

– info@dubrovniksharks.hr 

– 0915209786, 0992223232, 0981679699 

Djelić atmosfere s treninga pogledajte na: https://fb.watch/78P-NPP7wC/ 

Podsjetimo kako je ekipa američkog nogometa Dubrovnik Sharks u svega sedam godina postojanja od skupine zaljubljenika na livadi došla do medalja, višestrukih naslova viceprvaka Hrvatske, ima seniorski i juniorski pogon, dala je reprezentativce te igrače u SAD-u i Kanadi.

ČEKAMO VAS!

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *