SNIMKA NAPADA HLADNIM ORUŽJEM U MOKOŠICI! OSUMNJIČENI NA SLOBODI?

410

U popodnevnim satima 23. srpnja ove godine, ispred ugostiteljskog objekta u Novoj Mokošici, muškarac u dobi od 59 godina hladnim je oružjem, odnosno nožem, uz prijetnje smrću, napao 32-godišnjaka koji se u tom trenutku nalazio u svom parkiranom dostavnom vozilu, a o čemu je Dubrovnik INsider pisao OVDJE.

U pokušaju obrane, mlađi muškarac zadobio je posjekotinu na ruci. Potom su dvojica spomenutih muškaraca sukob nastavili na ulici udarajući se međusobno štapovima za ribanje, kada je mlađi muškarac zadobio i posjekotinu na glavi te mu je razbijeno vjetrobransko staklo na vozilu.

U ovom sukobu mlađem su muškarcu u dubrovačkoj bolnici konstatirane lakše tjelesne ozljede, dok je stariji muškarac odmah nakon događaja napustio područje Republike Hrvatske te je bio nedostupan policiji.

Pedesetogodišnjak je uhićen 20, kolovoza i kako navodi tridesetdvogodišnjak, pušten je da se brani sa slobode.

– Kako je ovo moguće? Nasrnuo je na mene nožem! Hrvatsko pravosuđe nije odradilo svoj posao!, ogorčen je napadnuti mlađi muškarac, čiji su podaci poznati redakciji.

Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku predložilo je sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku određivanje istražnog zatvora na temelju čl. 123. st. 1. t. 3. Zakona o kaznenom postupku, a zašto sudac nije zatražio pritvor, nismo uspjeli saznati.

Što se zapravo dogodilo, pogledajte u videu.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *