FOTO/ Spektakularni dubrovački doček Nove godine uz Ninu Badrić i Tonija Cetinskog

183

Dubrovnik je Novu godinu dočekao uz koncertni spektakl vodećih domaćih zvijezda – Tonija Cetinskog i Nine Badrić te impresivan vatromet točno u ponoć. Uslijedio je prvi valcer i čestitka gradonačelnika Mata Frankovića.

Staru godinu ispratila je Nina Badrić sjajnim koncertom, a za nezaboravan početak nove 2019. godine na sceni joj se pridružio i Tony Cetinski! Zajedničko odbrojavanje pa zadivljujući vatromet koji je obasjao zvonik i najljepšu ulicu u potpunosti ispunjenu posjetiteljima. Tradicionalno se zaplesao prvi valcer uz skladbu La musica di notte, a i dvoje je mladih Linđovaca zabalalo na velikoj sceni.

Predvodnici nove hrvatske glazbene scene Marko Kutlić, David Temelkov i Jure Brkljača nastupili su kao predgrupa Nini Badrić i Toniju Cetinskom, zagrijavši atmosferu u povijesnoj jezgri grada.

Sinoćnji doček Nove godine, organiziran u suradnji sa Star produkcijom, bio je 25. novogodišnji doček na otvorenom – na Stradunu, a predstavlja vrhunac bogatog programa 5. Dubrovačkog zimskog festivala u organizaciji Grada Dubrovnika, Turističke zajednice grada Dubrovnika i Dubrovačkih ljetnih igara.

Danas, prvog dana novoga ljeta, nakon dočeka za pamćenje, Dubrovački simfonijski orkestar pod ravnanjem američkog dirigenta Marca Tarduea i sopranistica Marija Kuhar Šoša održat će tradicionalni novogodišnji koncert naslovljen ”Orlandov bal” u podne na Stradunu najavljujući tako Orlandovu godinu koja će biti obilježena tijekom 2019. Posjetitelji će moći uživati u glazbi uz kamenice i pjenušac u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika. Ovu večer 1. siječnja na Stradunu će u 21 sat nastupiti jedna od najpopularnijih hrvatskih klapa – klapa Rišpet.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *