Stižu pohvale iz svijeta na račun atraktivne ponude u Gradu

444

Pažnja koju ljepota Dubrovnika dobiva u svijetu je neupitna, a turistička popularnost se, unatoč gužvama, ne smanjuje. Na komplimente i priznanja na račun izgleda svi su već navikli kada je u pitanju Dubrovnik dok pohvale zbog kvalitetnog sadržaja još uvijek uvelike zaintrigiraju čitavu dubrovačku javnost.

Posljednja pohvala takve vrste stigla je na adresu dubrovačkog kluba Revelin, koji će 23. srpnja ugostiti britansku legendu elektronske glazbe i clubbinga, DJ Fatboy Slima. U svom tiskanom izdanju utjecajni britanski dnevni list – Metro je svim svojim čitateljima preporučio klub Revelin upravo zbog kvalitetne ponude.

Naime, njihovu pažnju zaokupilo je gostovanje britanske legende Fatboy Slima. Potražnja za ulaznicama je velika, a nakon objave članka ista je značajno porasla. No, za sve domaće posjetitelje ulaznice su još uvijek dostupne po promotivnim cijenama isključivo u uredu Revelina do isteka zaliha. Sve dodatne informacije dostupne su na kontakt: 098 533 531.

https://www.metro.news/youve-just-got-to-go-where-to-go-in-kings-landing-sorry-dubrovnik/1519620/?fbclid=IwAR2J3ISfZhUX5gNWETDIzZNc1BI21d7HN7HyrVZ8rMMWdl2VhyWcN2E7ERA


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *